footer

Inverteixi en els
Fons i Societats d'Inversió
de GESIURIS AM


Descobreixi com:

Invertir en Fons d'Inversió

Invertir en SICAV


Ja és client?

ÀREA CLIENTS
Segueix-nos

Política de Privacitat

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. A continuació, t’explicarem els termes de privacitat amb els quals es gestionarà les dades personals que pots aportar-nos durant la navegació.
Ens hem esforçat a crear un espai segur i de confiança i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privacitat:
• Mai sol•licitem informació personal tret que realment sigui necessària per a prestar-te els serveis que ens requereixis.
• Mai utilitzarem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.
GESIURIS ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD). Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Identitat del Responsable: GESIURIS ASSET MANAGEMENT, S.G.I.I.C., S.A Nom
comercial: GESIURIS
NIF/CIF: A58158650
Adreça: C/Rambla Catalunya, 38, 9 planta, 08007 (BARCELONA)
Correu electrònic: gesiuris@gesiuris.com
Activitat: Constitueix, gestiona, administra i representa Institucions d’Inversió Col•lectiva de caràcter financer

COM HEM OBTINGUT LES TEVES DADES?

A GESIURIS existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades:

Formularis de la web: tenim disponible en la nostra web diferents formularis que et permeten contactar amb nosaltres i sol•licitar informació dels nostres serveis o realitzar consultes. En completar aquests formularis demanem que t’identifiquis.
Participacions en el blog: si vols participar en el nostre blog et sol•licitarem dades per a donar-te d’alta com a usuari, la qual cosa et permetrà participar i deixar-nos els teus comentaris.
Subscripció a la newsletter: si desitges rebre en el teu email les nostres últimes notícies, informació dels nostres productes i solucions d’estalvi i inversió, així com dels esdeveniments i activitats que duem a terme i puguin ser del seu interès, pots subscriure’t a la newsletter.
Registre i accés a l’àrea de clients: si ets client registrat de GESIURIS podràs i accedir a l’àrea client que et permetrà la consulta i realització de determinades gestions i tràmits relacionats amb els serveis contractats.
Mitjançant Cookies: la nostra web instal•la cookies que recullen informació sobre la navegació, et recomanem que llegeixis la política de cookies per a informació completa sobre aquest tema.

QUINS SÓN ELS TEUS DRETS QUAN ENS FACILITES LES TEVES DADES?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en GESIURIS estem tractant dades personals que em concerneix, o no. Les persones interessades tenen dret a:

Dret a sol•licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar si des de GESIURIS estem tractant les teves dades, i en cas afirmatiu accedir a aquests.
Dret a sol•licitar la rectificació si les dades són inexactes, o completar les dades que tinguem incomplets.
Dret a sol•licitar la supressió de les teves dades.
Dret a sol•licitar la limitació del seu tractament: en aquest cas GESIURIS únicament els conservarà per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
Dret a oposar-se al tractament: deixarem de tractar les dades personals, amb l’excepció que hagin de continuar tractant-se per motius legítims o per a l’exercici o defensa de possibles reclamacions.
Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per un altre responsable del tractament, et facilitarem el transvasament de les teves dades al nou responsable.
Dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals.

Per a exercir aquests drets l’afectat haurà de posar-se en contacte amb GESIURIS escrivint al correu electrònic o a l’adreça indicats en aquest document.

Els interessats també tindran dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, sempre que estimin convenient, l’autoritat de control en aquest cas és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

AMB QUINA FINALITAT TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS?

En GESIURIS existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que ens faciliten les persones interessades amb la següent fi:

Formulari de contacte: utilitzarem les teves dades personals per a analitzar i gestionar la teva consulta, contactar amb tu per a donar-te resposta i/o enviar-te la informació que ens hagis requerit.
Participacions en el blog: tractarem les teves dades per a donar-te d’alta com a participant en el blog i per a analitzar i publicar els teus comentaris i aportacions al blog.
Subscripció a la newsletter: en aquest cas, sol•licitem les següents dades personals: Nom, Email, per a gestionar la llista de subscripcions i enviar butlletins. Dins de la web existeixen diversos formularis per a activar la subscripció.
Registre i accés a l’àrea de clients: la teva àrea privada conté informació sobre el teu perfil de client, tractarem les teves dades per a verificar el teu usuari i donar-te accés a la informació i realitzar determinades gestions.

Informem que en aquells casos en què es compleixin amb els requisits legals podrem enviar comunicacions comercials als usuaris.

També podrem tractar les teves dades anonimizados per a finalitats estadístiques.

LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE LES TEVES DADES

Quan ens envies el formulari, interactues en el blog o et subscrius a l’enviament de comunicacions ens estàs donant el teu consentiment per a tractar les teves dades personals que ens proporciones en aquest context. En qualsevol cas, les dades aportades poden utilitzar-se per a donar compliment a les obligacions legals que puguin derivar-se de la relació.

També has de saber que, si es compleixen els requisits legals, les dades els usuaris poden utilitzar-se per a l’enviament de comunicacions comercials sobre la base de l’interès legítim.

PER QUANT TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES?

Tractarem les teves dades personals durant el temps que triguem a respondre a la teva consulta o gestionar la teva petició, en el cas de la subscripció a la Newsletter mantindrem la subscripció fins que et donis de baixa del servei. En tots els casos una vegada finalitzat el tractament, es guardaran les dades durant el temps necessari per a la defensa davant possibles reclamacions i per a complir amb les obligacions legals que poguessin haver-se generat.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES?

Les teves dades personals seran tractats pel nostre equip en les nostres instal•lacions i no està previst comunicar-los a tercers tret que sigui necessari per a prestar el servei o per a complir amb les obligacions legals.

T’informem que en allotjar les teves dades en el nostre sistema o usar eines de tercers integrades en la nostra web les teves dades seran tractades per prestadors de servei que actuen com a encarregats del tractament de dades, amb els quals signem el pertinent contracte per encàrrec de tractament.

DADES DE MENORS

Aquesta web està dirigida a persones majors d’edat que s’interessin pels nostres productes i serveis. Per tant, no està previst que menors contactin amb nosaltres a través de la web. En qualsevol cas, si sou pares o representants legals i considereu que els vostres fills o tutelats ens han remès dades personals us preguem que contacteu amb nosaltres enviant-nos un email a l’adreça indicada en aquest document.

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a gesiuris.com exonerant a GESIURIS, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

REVOCABILITAT

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-lo GESIURIS en els termes establerts en aquesta Política per a l’exercici dels drets indicats en l’apartat de drets, aquesta revocació en cap afectarà la licitud dels tractaments realitzats amb anterioritat

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la LSSICE, GESIURIS no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol•licitada.

CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

GESIURIS es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, GESIURIS anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Document revisat el 12 de febrer del 2020.